Friday, 19 December 2014

My GTS ( GREAT TEACHER SHAHEED)

Rasanya ni lah kelas bi yg paling happening sepanjang aku belajar degree ni. Dah 3 kali ambik subjek bi yg ni paling best. Hahahha mungkin sebab lecturer nya kot. Eh? Yeke? Sebab apa? Sbb dia hensem kot. Hihihi. Hahaha tapi bukan tu je. Sbb dia sgt huha huha. Ahaha. Dia sgt aktif ajar kitorang. Dalam kelas mcm mcm kitorang buat. Main game pun ada.

Eh lupa nak perkenalkan. Nama dia shaheed. Haaa dia ni org dari Los Angeles tau. Orang US. Ahaha kenapa nama dia shaheed? Sbb dia islam :)

Yang paling best dalam kelas tu semua org takut dgn dia sbb dia cam semua student dia tau. Ahhaha. Lagi lagi aku. Dia ingat pulak nama aku. Tak habis habis dok panggil syafiqa dalam kelas.


Pastu dia ni punya la baik asyik belanja kitorang je. Kejap belanja itu kejap belanja ini. Tak tahu banyak mana duit dia. Hahaha.



Ni semua gambar masa kitorang buat surprise party utk dia. Hahaha. Masa dia berucap tu sedih gila ayat dia. " you will always in my heart". Hahaha sebak beb dengar. We will miss you sir! Thanks for the great memories.

Gambar selfie dgn sir :)

Yang ni pulak gambar masa language night :) sir hensem sgt time ni :D hahahaha. Thank you sir
terima kasih menjenguk blog saya!

No comments:

Post a Comment