Sunday, 22 September 2013

Now, I am student of Universiti Malaysia Kelantan :)

Macam tak caya je aku sekarang dah jadi mahasiswi..yang paling mengejutkan aku,aku dapat masuk kat universiti malaysia kelantan (UMK)...
Masa first time aku tahu aku dapat masuk situ memang terkejut gila....tapi memang aku ada mintak UMK kat permohonan UPU tu cuma that was last choice!!!!!!hahah..tak sangka la pulak dapat....ape pon nak buat macam mana kan,dah takdir aku study kat situ....asalkan dapat peluang sambung belajar....

haaaaaaa....nak tahu mcm mana UMK???

UMK ade 3 kampus,kampus yg aku dpt kampus kota kat pengkalan chepa...kat situ semua fakulti keusahawanan dan perniagaan....tapi punya ramai la org yg daftar kat situ...
Tempat kat situ okay lah facilities semua sebab kat situ banyak kedai2 n hypermarket..mcdonald pon depan kampus jer...memang habis duit aku duduk sini...tapi kampus kecik jer..hanya rumah kedai..takper lah aku bersyukur....kampus kota ni tak macam kampus bachok yg aku pergi tu...kampus bachok okay lah ade bangunan fakulti yg besar...tapi pendalaman beb...nak kuar pon susah.....
AS
Alhamdulillah kat sini okay2 jelah yg penting dpt belajar kan :)

 ni merupakan "sky umbrella" yg direka oleh naib caunselor UMK...cantik dan unik kan?hehe


 ni gambar aku and my roomates pergi jalan2 di kota bharu dan pantai cahaya bulan :)


haaa..yg ni pulak kat matrik aku kat sini..yg uniknya kad matrik ni jugak kad ATM bank islam aku..hahah..best kan?:P
terima kasih menjenguk blog saya!

Tuesday, 18 June 2013

My life in KMS

Dah hampir dua bulan aku tamatkan pengajian di Kolej Matrikulasi Selangor(KMS)terlalu banyak kenangan kat sana..Aku rindukan KMS







 Kalau tgk balik aku selekeh gila dulu. ahaha. K bai.
terima kasih menjenguk blog saya!