Sunday, 5 July 2015

Ramadhan 2015

Assalamualaikum. Lama tak tulis. Saja je nak tulis. Hee. Bersyukur dah habis tahun 2 di UMK. Maksudnya dua tahun dah la aku belajar. Well, walaupun lama lagi nak habis bagi aku sebenarnya kejap je kalau kita tak sedar kan.

Alhamdulillah result sem lepas dekan. Sem ni tak tahu lah. Taknak mengharap sebab rasa hampa dgn carry mark n final hari tu. Tapi doa still akan ku lakukan haha. Inshaallah.

Sekarang ramadhan 2015 dah. Rasa mcm baru hari tu ramadhan. Ni masuk ramadhan lagi. Hahaha.
Tak tahu sebenarnya nak tulis apa. Tapi rasa ramadhan kali ni mcm tak best sgt je. Entah la. Maybe raya pun sama kot.

Haa psal post aku kecewa hari tu nak buat pembetulan. Yg tu bukan boyfriend aku pun. Tolonglh jgn fikir bukan bukan haha. Kawan je. Biasa la kalau laki dgn prmpuan rapar kan msti akan ada salah seorang yg jd  suka kan? Haha. Well benda tu dah lepas. Aku lupa dah pun psl dia. Haha tipu. Ingat lah psl dia tapi tak suka dia lagi dah. Nak cari yg baru. Biarlah org yg lebih suka kan kita dulu kan. Nak cari org yg nak kat aku. Inshallah kalau dia baik aku terima je. Hahahaha

Tapi takpe yg penting belajar dlu. Sekarang ni aku dah ada baby baru tau!! Nak tahu apa? Haha malas nak tunjuk tapi benci tau baby lama buat hal. Lenovo vibe x I buat hal so I beli la Ipongg hahaha. Ipong apa rahsia lah wehh. Yg penting latest tau haha.

Okay lah. Tak tahu nak cakap apa. Selamat berpuasa semua. Jgn lupa tambahkan amalan okayy :)



terima kasih menjenguk blog saya!

No comments:

Post a Comment